VodafoneZiggo

Expert technician team zuid west - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 10-01-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris een goed salaris.
Jouw affiniteit en passie voor techniek kan duizenden zakelijke klanten een maximale mediabeleving geven. Hoe? Door jouw enthousiasme, HTS achtergrond en leergierigheid naar de laatste technologie! Lever jij de klanten van VodafoneZiggo een netwerk van de hoogste kwaliteit en wil jij alle technische kneepjes leren? Dit kan als:

Expert Technician Team Zuid West

Dit doe je voor onze klant
Binnen Nederland zijn wij toonaangevend, leveren we 24/7 diensten die ertoe doen en maken we gebruik van de laatste technologie. Wij hebben jou nodig om ons netwerk van de hoogste kwaliteit te behouden. Nu en in de toekomst. Onze zakelijke klanten voorzie jij daardoor van een optimale dienstverlening en een maximale mediabeleving.

Wat is de uitdaging als Expert Technician?
Als field service engineer B2B behoor jij samen met jouw collega's van het Expert Team tot de allerbeste technici! Je bent veel onderweg om bij klanten en in netwerken complexe storingen op te zoeken, te analyseren en op te lossen. Dit doe je voor de regio West-Zuid (de westkant van Brabant en Zuid-Holland). En binnen én buiten kantooruren. Je draait dus ook weekend- en wachtdiensten.

Jouw eigen opleidingstraject: heb jij de passie, wij zorgen voor de kennis!
Heb je nog niet de ervaring met techniek maar wel de drive? Geen probleem! Je gaat pas aan de slag na een uitgebreid leer- en opleidingstraject van zes maanden. Niet zomaar een leertraject, maar een die volledig afgestemd is op jouw kennis, kunde en vaardigheden! Je krijgt een mentor binnen het team die samen met jou kijkt wat je nodig hebt en hier een plan voor maakt. Zo word je in 6 maanden een echt technisch expert en kan je de kennis direct toepassen in jouw nieuwe rol.

Zó doe je dit
alle technische werkzaamheden zijn voor jou. Dit betekent dat jij:
 • ons netwerk preventief onderhoudt, verbetert, analyseert, en monitort 
 • complexe storingen opzoekt, analyseert en oplost regioteams ondersteunen en ze op de hoogte houden van nieuwe materialen en voorschriften. Ook deel je jouw kennis en werk je samen met jouw field service engineer collega's, ontwerpers, en het Network Operations Center
 • opleveringen van andere partijen in service nemen, zoals van het Build Team of andere (externe) teams in projecten participeren of fungeren als aanspreekpunt
 • klantinstallaties realiseren en eventueel daarbij voorkomende incidenten oplossen 

Jij versterkt het Expert Team: jouw twintig nieuwe collega's
Onze twintig mannen van het Expert Team zijn échte techneuten. Ze hebben bakken vol ervaring en enorm veel kennis, dus samen met jouw collega's behoor je tot de allerbeste technici. Het zijn stuk voor stuk harde werkers en ze zetten de klant altijd op nummer één.

Maar naast het harde werken:
 • maken ze ook graag een lolletje met elkaar,
 • zijn er geregeld teamuitjes
 • en ontbreken de gezellige borrels ook niet!
Jouw toekomstige leidinggevende, manager Expert Team Theo van der Zalm, geeft zijn team veel zelfstandigheid. Hij vindt goede communicatie belangrijk. Hij verwacht dat jij als field service engineer B2B je afspraken nakomt en dat je met resultaat komt. Hij geeft leiding aan zijn team vanuit een coachende rol en stuurt bij als dit nodig is.

Jij hebt hét 
Een stevige persoonlijkheid. Dat betekent dat je weet te overtuigen, jouw mening durft te geven, tegen druk kan en als de beste communiceert. Je werkt hard en verliest jouw einddoel nooit uit het oog. Jij snapt dat de klant het allerbelangrijkste is. Of het nou de bakker om de hoek is of een groot internationaal bedrijf: jij zorgt dat alle klanten tevreden klanten zijn. Ook heb je voor deze vacature field service engineer B2B bij VodafoneZiggo:
 • HTS werk- en denkniveau
 • heb je een sterke passie voor techniek
 • ben je leergierig en bijt je je graag vast in jouw technisch opleidingstraject
 • Flexibiliteit: je bent ook bereid om weekend- en wachtdiensten te draaien

VodafoneZiggo: jouw nieuwe uitdaging?
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij verdient het
 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega's
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) fiscaal gunstige regelingen
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Are you in? Ben jij de field service engineer B2B die ons netwerk in perfecte staat houdt en onze zakelijke klanten van een maximale mediabeleving voorziet? Klik nu op de 'Solliciteer' button en reageer. 

Heb je vragen? Annemarie van Bentum heeft het antwoord; 06-80142897 of annemarie.vanbentum@vodafoneziggo.com (de werkdagen van Annemarie zijn maandag, dinsdag en donderdag)

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Rotterdam, Expert technician, field service engineer, technical engineer.

Contactgegevens

Contactpersoon Annemarie van Bentum
Telefoon 06-80142897

Vestigingsplaats

Solliciteer