VodafoneZiggo

Technical Product manager - Utrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-11-2017 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Utrecht Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
Technical Product Manager Mobile Services

Specialisme: Netwerk
Locatie: Eindhoven
Dienstverband: Voltijd
Meer informatie? 
recruitment@office.ziggo.nl

+31 (0)88 - 717 3779

Een Technical Product Manager die de mobiele B2B diensten ontwikkelt en beheert.

Dit doe je voor onze klant
In de markt van mobiele diensten verandert de behoefte van de zakelijke klant snel en hier willen we net zo snel op inspelen. Vanuit de roadmap of een concrete behoefte, schiet jij in actie in samenwerking met de Commercieel Product Manager. Als Technisch Product Manager ontwikkel je alle facetten die erbij komen kijken om zon dienst aan de klant te leveren. Je bent verantwoordelijk voor het managen van een productportfolio met daarin bijvoorbeeld mobiele data en voice services diensten als NB-IoT/M2M of bijvoorbeeld Corporate Net. Je zorgt dat dit geleverd én ondersteund wordt voor onze zakelijke klanten. Bij grotere complexere leveringen of ontwikkelingen heb je contact met business partners of rechtstreeks met klanten.

Zó doe je dit

 • realiseren van de technische/commerciële roadmap
 • borgen van de kwaliteit die we leveren aan de klanten
 • initiëren van verbeteringen op efficiëntie en operationeel gebied
 • relaties opbouwen met de klant
 • werken aan standaardisatie van diensten
 • helpen bij klantspecifieke oplossingen bij grote aanbestedingen van bijvoorbeeld de overheid

Jij versterkt
De afdeling in Eindhoven/Maastricht, waar je veertig uur per week jouw decennium aan ervaring laat schitteren als ervaren Technisch Product Manager, bestaat uit drie teams. Het team Technical Product Management van zes medewerkers, kan niet wachten tot jij het komt versterken met je technische inzichten. Het team luncht gezellig samen en is, naast dat iedereen een zelfstandige rol heeft, erg close. Met jouw stevige basis in de techniek draag jij een steentje bij aan het team. Er zijn flexibele werktijden en in overleg wordt er thuisgewerkt. Jouw toekomstige manager Oscar Jansen vindt zelfstandigheid en initiatief nemen belangrijk. Hij let op de targetsetting en de persoonlijke ontwikkeling van zijn team. Het is de bedoeling dat je zelf je broek ophoudt en dat je niet alleen dingen signaleert, maar ook actie onderneemt.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét 
Doorzettingsvermogen en veel eigen initiatief. De overtuigingskracht om ideeën te verkopen en goede communicatieve vaardigheden om met zowel engineers als het management te overleggen. Ook heb je voor deze vacature Technical Product Manager bij VodafoneZiggo Eindhoven:
 • een technische hbo- of wo-opleiding succesvol afgerond
 • op zn minst 10 jaar ervaring waarvan 5 jaar relevante werkervaring in product development, product implementatie of product operations
 • stevige technische kennis van ICT en mobiele telecommunicatie
 • een berg aan ervaring in techniek waardoor je een goed product neer kunt zetten
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collegas
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond 
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) fiscaal gunstige regelingen
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Are you in? Ben jij de Technical Product Manager die onze mobiele diensten voor de zakelijke markt door ontwikkelt? Klik nu op de 'Solliciteer' button en reageer.

Heb je vragen? Stuur ons een bericht; recruitment@vodafoneziggo.com

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Utrecht, Product manager, Sales, Product development.

Contactgegevens

Contactpersoon VodafoneZiggo .
Telefoon +31 (0)88 - 717 3779

Vestigingsplaats

Solliciteer